DE GITES van la basse maza

De gites hebben ieder een andere eigenaar, dit maakt ons dorpje zo uniek. Met veel zorg en liefde is ieder huisje ingericht en aangepast aan hedendaagse comfort. De terrassen en tuintjes rondom ieder huisje worden met de nodige zorg onderhouden. Je proeft de liefde en het enthousiasme van Sander en Linda, Peter en Hedy om dit cultuurgoed in stand te houden.

 

La Châtaigne (de kastanje)

Een zeer authentiek en lieflijk huisje met prachtige terrassen rondom die voor veel privacy zorgen. De eeuwenoude kastanjeboom die naast het huisje staat waakt als een engelbewaarder over la maza. U kijkt hier heerlijk uit over het omliggende berglandschap. Het deels ommuurde terras aansluitend aan de keuken is ook een fijne plek om te vertoeven. 

 

La Glycine (de blauwe regen)

Mysterieuze naam voor blauwe regen. Een sympathiek wit huisje met groene luiken oogt je uitnodigend tegemoet. Het huisje heeft fantastiche terrassen rondom, wel drie, dus wat wordt het vandaag? Het landschap rondom is prachtig. Elke ochtend uitgerust wakker worden, de luiken openen en vervolgens uitkijken op een paradijselijk berglandschap. Wie wil dit nou niet?

 

L'Amande (de amandel)

In een woord romantisch... De gite L’Amande kun je zo in een Frans landschapsschilderij plaatsen. Het uitzicht op het boventerras is fenominaal en het huisje is door de eigenaar ook van alle gemakken voorzien. De ruime eetkeuken waarvan je zo naar de tuin loopt omzoomd door vijgenbomen is super. Heerlijk koel in de warme zomers.

 

Een uitgebreide beschrijving van ieder huisje vindt u op onze website.

La basse Maza


bestaat uit eeuwenoude en karakteristieke huisjes die zorgvuldig zijn gerestaureerd, waarbij het oorspronkelijke karakter bewaard is gebleven.

    

 

 

 

     

 

 

 

Nog even dit:

  • Ieder huisje heeft tenminste twee buitenterrassen, met altijd een grote mate van privacy. Bij ieder huisje zijn goede tuinmeubelen, ligbedden en parasol(s) aanwezig.
  • Ieder huisje heeft, naast electrische verwarming, een open haard of houtkachel. Op het terrein is een houtopslag met open-haard hout, waar u gratis gebruik van kunt maken.
  • Alle huisjes zijn voorzien van satelliet-tv met Nederlandse zenders
  • De keuken is volledig ingericht met altijd een kookplaat, oven, koelkast met vriesvak of aparte vrieslades, filter koffiezetapparaat, Senseo-koffiezetapparaat, waterkoker, Uiteraard is er voldoende serviesgoed, pannen etc. aanwezig.
  • Alle bedden zijn voorzien van moltons, kussens en 1-persoons dekbedden.
  • Ieder huisje beschikt over een kinderbedje, -badje en kinderstoel.
  • Voor gezamenlijk gebruik is er een wasmachine (gratis). Deze staat in een centrale ruimte
^ Naar boven